Ads Top

BenQ introduceert 4K gaming monitor MOBIUZ EX3210U met 144Hz


BenQ introduceert de nieuwe MOBIUZ gaming monitor EX3210U. Met een 32-inch IPS-paneel in 4K-resolutie, 144Hz verversingssnelheid en HDMI 2.1 biedt het gamers de ultieme audiovisuele onderdompeling en tilt het gameplay naar een nieuw niveau dankzij slimme AI-innovaties, zo garandeert de fabrikant.

Het slanke 32-inch scherm heeft een beeldverhouding van 16:9 en biedt een multisensorische ervaring dankzij de 4K UHD-resolutie (3840 x 2160), ingebouwde treVolo-luidsprekers voor premium geluid en een AI-microfoon met ruisonderdrukking die op intelligente wijze omgevingsgeluid wegfiltert.

Het bredere gezichtsveld en de ingebouwde DSP-chips zorgen voor gedetailleerde landschapsweergave met heldere, levendige graphics en vloeiende beelden met meer diepte, helderheid en definitie. De 144Hz verversingssnelheid en bliksemsnelle 1ms responstijd voor bewegende beelden elimineren wazigheid en digitale artefacten, waardoor de monitor ideaal is voor diverse gamescenario's, waaronder first-person shooters, casual gaming en SimRacing. AMD FreeSync™ Premium PRO-technologie zorgt voor een vloeiende, soepele game-ervaring en topprestaties bij vrijwel elke framesnelheid.

De nieuwe BenQ MOBIUZ EX3210U is nu te bestellen in de BenQ online shop voor een adviesverkoopprijs van 1299 euro inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.