Ads Top

Nieuwe topseries bij Ziggo

 

In januari voegt Ziggo weer een aantal nieuwe en exclusieve topseries toe. Het zesde seizoen van ‘Billions’ komt beschikbaar vanaf maandag 24 januari, met wekelijks een nieuwe aflevering. De serie draait om de strijd tussen risicobelegger Bobby Axelrod (Damian Lewis) en openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti).

Daarnaast is het vervolg van het tweede seizoen van de voor meerdere Emmy Awards genomineerde komische tienerserie ‘PEN15’ compleet te zien vanaf 26 januari. PEN15 volgt de 13-jarige vriendinnen Maya en Anna op de middelbare school. Ze worden gespeeld door Maya Erskine en Anna Konkle, die zelf de dertig allang gepasseerd zijn maar zich in de serie dus voordoen als tieners.

En alvast vooruitlopend, het zesde seizoen van de populaire serie ‘Outlander’ is vanaf 7 maart, een dag na de start in de VS, al exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series (XL), met wekelijks een nieuwe aflevering.

Vanaf januari wordt het Movies & Series (X)L pakket compleet vernieuwd. Naast een heleboel nieuwe series, worden vele filmklassiekers en blockbusters van Paramount Pictures toegevoegd, zoals meerdere delen van ‘Mission: Impossible’, ‘Transformers’ en ‘Star Trek’, en topfilms als ‘A Beautiful Mind’ met Russell Crow, ‘Cast Away’ en ‘Forrest Gump’ met Tom Hanks, ‘Top Gun’ met Tom Cruise en ‘Shutter Island’ met Leonardo di Caprio.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.