Ads Top

Philips Sound onthult nieuw Philips Fidelio draadloos AV-platform

 

Philips Sound onthult drie nieuwe modellen speakers die in de tweede helft van 2022 zullen toetreden htot het Fidelio AV-platform. Met de nieuwe premium soundbar, subwoofer en satellietspeaker maakt Philips naar eigen zeggen Sound multi-room, multi-channel en hoogwaardige audiostreaming mogelijk.

Het Philips Fidelio draadloze AV-systeem is gebaseerd op de DTS Play-Fi-technologie, en maakt gebruik van een premium appgestuurd multi-room audioplatform.

De nieuwe range werkt bovendien met een 'intelligent' ecosysteem, waarbij elke speaker kan 'detecteren' wanneer deze verbonden is met een ander Fidelio product. Zo kan er verbinding worden gemaakt met de Philips Fidelio FB1-soundbar, de Philips Fidelio FW1-subwoofer en kan een Philips Fidelio FS1-speaker toegevoegd worden voor gebruik als kanaal aan de achterkant. Ook kan een tweede Philips Fidelio FS1-speaker toegevoegd worden om een stereo-effect te creëren.

De Philips Fidelio FB1 is een slanke 7.1.2-soundbar die speciaal is ontworpen als aanvulling op de minimalistische high-end tv's en beschikt over 15 drivers en 310 W (RMS) vermogen om een enorm, kamervullende geluidsprestatie te garanderen.

De Fidelio FB1 soundbar is vanaf mei 2022 beschikbaar met een verkoopadviesprijs van 799,99 euro.

De draadloze Philips Fidelio FW1-subwoofer bevat een grote naar beneden gerichte 8-inch woofer driver, aangevuld met twee aan de zijkant gemonteerde, grote passieve radiatoren die ‘back-to-back’ werken.

De subwoofer is bovendien voorzien van een krachtige 200 W (RMS) versterker die zorgt voor een diepe, snelle bas.

De Fidelio FW1-subwoofer is vanaf mei 2022 beschikbaar met een verkoopadviesprijs van 499,99 euro.

De draadloze Fidelio FS1-speaker heeft een flexibel ontwerp dat ideaal is om te worden gebruikt als een enkele eenheid, als een stereopaar of als satelliet speaker in een 7.1.4-systeem met de FB1 en FW1.

Een geavanceerde specificatie omvat een naar voren gerichte tweeter, een schuin naar boven gerichte mid-range unit en een naar beneden gerichte woofer in zijn eigen speciale deel van de behuizing. De basprestaties worden verder versterkt door de toevoeging van twee passieve radiatoren. Het vermogen is een royale 60 W (RMS) waardoor de FS1 goed presteert in middelgrote tot grotere kamers.

De Fidelio FS1 speaker is vanaf juni 2022 beschikbaar met een verkoopadviesprijs van 299,99 euro.
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.