Ads Top

TVgids.nl biedt nu ook inzicht in aanbod streamingsdiensten

Vanaf vandaag bieden de website en app van TVgids.nl niet alleen inzicht in alle programma’s op lineaire televisie, maar ook van de streamingdiensten.

Het aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is toegevoegd om de Nederlandse kijker een volledig overzicht te geven en te gidsen in het videolandschap.

TVgids.nl, een website en app van Bindinc. voor actuele informatie over tv-programma’s, sport, films en series op televisie en redactionele content over het beschikbare aanbod, voegt daarnaast een aantal nieuwe features toe aan de website.

Naast het aanbod van alles wat er op TV en on demand in Nederland te zien is, zijn er nog een aantal andere features toegevoegd aan de app en website TVgids.nl.
•    Een overzichtelijke streaminggids waarmee je kunt zien wat er populair en nieuw is bij alle streamingdiensten van Nederland.
•    Wat er nu, straks en tijdens primetime op alle favoriete tv-zenders te zien is
•    Eén overzicht van alle tv-uitzendingen en streamingopties van een film, serie of programma op een rij. Inclusief directe link naar de app of website van de streamingdienst.
•    Op de vernieuwde homepage worden persoonlijke tips en nieuws over films, series en programma’s bij de zenders en streamingdiensten gedeeld.
•    MijnGids biedt een handig overzicht van alle favorieten. Met reminders op het moment dat de film, serie of programma begint of te zien is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.