Ads Top

Nieuwe streamingdienst Viaplay vanaf 1 maart ook beschikbaar via Ziggo

Ziggo klanten kunnen voortaan vier maanden Viaplay proberen voor 20 euro (reguliere prijs 13,99 euro per maand). Daar zijn vanaf 20 maart alle Formula 1-races live te volgen met Nederlands commentaar.

Klanten kunnen bij de lancering van de nieuwe streamingdienst op 1 maart 2022 eenvoudig een Viaplay-abonnement toevoegen aan hun tv-pakket. Daarnaast is er nog veel meer sport te zien via Ziggo.
 
Op Ziggo Sport ontvangt presentator Rob Kamphues vanaf 18 februari iedere vrijdagavond rond 22:30 uur zijn vaste gasten Robert Doornbos, Jack Plooij, Rick Winkelman en Rob van Gameren in het Ziggo Sport Race Café. De hoogtepunten van de kwalificatie zijn tijdens raceweekends te zien op zaterdagavond om 17:30 uur en de samenvatting van de race op zondag om 17:00 uur. Op beide dagen verzorgt Olav Mol het commentaar. Het Ziggo Sport Race Café is dit jaar ook op zondag na iedere race te zien om 22:30 uur.
 
Behalve racen biedt Ziggo Sport veel voetbal, waaronder de Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, de Franse Ligue 1, UEFA Champions League, UEFA Nations League en alle EK- en WK-kwalificatiewedstrijden. Verder is er veel tennis (o.a. ATP World Tour, WTA Tour en Wimbledon) en golf (o.a. PGA European Tour, alle Majors en het Dutch Open).

Ook de Nederlandse topsport komt ruimschoots aan bod op Ziggo Sport met o.a. handbal, hockey, volleybal en basketbal en atletiek. Dit jaar volgt Ziggo Sport bovendien Oranje-teams op twaalf EK's en WK’s, waaronder het WK Hockey (m/v) en het WK Volleybal Vrouwen. Met live-registraties, commentatoren op locatie en studioprogramma’s besteedt de sportzender veel aandacht aan de prestaties van de Nederlandse topsporters.

Nieuw dit jaar bij Ziggo is ESPN. Sinds medio januari is het eerste kanaal van de Amerikaans sportzender vast onderdeel van de tv-pakketten TV Start of TV Standaard (kanaal 421). Wekelijks vinden klanten daar een selectie van live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook is er veel live voetbal uit de TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League te zien. Voor voetballiefhebbers die geen wedstrijd willen missen is er ESPN Compleet (4 kanalen).
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.