Ads Top

Videoland: deel drie van 'Força Koeman,' Geraldine onderzoekt de orgasmekloof in 'Tussen de Lakens'

Voetbalfans kunnen hun hart weer ophalen, want een kersvers nieuw seizoen van 'Força Koeman' staat binnenkort klaar.

Ook fans van internationale series kunnen bij Videoland terecht voor het tweede deel van seizoen 9 van 'The Blacklist' en de gloednieuwe comedyserie 'Awkwafina is Nora from Queens.' Geraldine gaat op een persoonlijke zoektocht naar antwoord op de vragen waarom vrouwelijke emancipatie zo achterblijft tussen de lakens en Jessica Villerius volgt mensen die elektroshocktherapie ondergaan in haar nieuwste documentaire.

Awkwafina is Nora from Queens S1

In deze comedyserie speelt Awkwafina een uitvergrote versie van zichzelf. Net als Awkwafina groeit Nora Lum (Awkwafina's echte naam) op in Queens. Daar woont ze in huis bij haar sympathieke vader en een grootmoeder zonder filter. Hoewel ze eind twintig is en een goed stel hersens heeft, sleept de richtingloze millennial zich van baantje naar baantje.

'Awkwafina is Nora from Queens' seizoen 1 is vanaf 1 maart te bingen bij Videoland.

Vervolg The Blacklist S9

The Blacklist draait al acht seizoenen lang om Raymond 'Red' Reddington, een van de meest gezochte misdadigers van de VS, en FBI-agenta Elizabeth Keen die zijn professionele partner wordt. Het onwaarschijnlijke duo blijkt verrassend effectief. In de finale van seizoen 8 zagen we hoe Liz en Red crimineel Neville Townsend wisten te verslaan, maar niet konden ontkomen aan de dreiging die Townsend gepland had staan. Liz twijfelde toen ze haar vijand in het vizier had en werd neergeschoten door Townsends rechterhand.

Het vervolg van 'The Blacklist' seizoen 9 is vanaf 4 maart elke vrijdag te zien bij Videoland.

Wu-Tang Clan: Of Mics and Men

Toen de Wu-Tang Clan in 1993 hun eerste album, Enter the 36 Chambers, uitbrachten, was vielen ze op. Niet alleen was er eerder niet een groep met zoveel leden (9), maar ze klonken ook anders dan wat er op dat moment uit was. 25 jaar later treedt de groep nog steeds op. De vierdelige documentaireserie 'Wu-Tang Clan: Of Mics and Men' duikt de geschiedenis in en kijkt naar het ontstaan van de groep, hun eerste album en diverse gebeurtenissen in hun lange carrière.

De documentaireserie 'Wu-Tang Clan: Of Mics and Men' is vanaf 4 maart in zijn geheel te zien bij Videoland.

Força Koeman S3

Zijn droom spatte uiteen... Waar ging het mis? Ronald Koeman doet in dit nieuwe seizoen voor het eerst zijn verhaal over zijn ontslag bij FC Barcelona.

Het derde seizoen van 'Força Koeman' is vanaf 10 maart te bingen bij Videoland.

Mocro Maffia S4: Season Finale

In het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

'Mocro Maffia' seizoen 4 is elke vrijdag te zien bij Videoland. De seizoensfinale is op 18 maart te zien. Vanaf dan is de serie ook te bingen.

Tussen de Lakens met Geraldine

Op veel gebieden hebben we de mond vol over emancipatie: meer gelijkheid op de werkvloer en in het huishouden, meer vrouwen in de politiek... Maar er is een onderdeel waar we maar moeilijk over praten: seksualiteit. Gelijkheid blijkt daar ver te zoeken, want in de slaapkamer is er nog een wereld te winnen voor de vrouw en haar orgasme. Hoe kan het dat we anno 2022 nog zo ongeëmancipeerd zijn in bed? IGeraldine gaat op een persoonlijke zoektocht naar antwoord op de vragen waarom vrouwelijke emancipatie tussen de lakens zo achterblijft?

De vierdelige serie 'Tussen de Lakens met Geraldine' is vanaf 23 maart in zijn geheel te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.