Ads Top

Première MANHATTAN 2 met Katja Herbers bij Film1

Op dinsdag 3 november gaat in Nederland bij Film1 het tweede seizoen van de spannende dramaserie Manhattan in première. De serie, over het Manhattan-project tijdens WO II in de VS, blinkt uit in een sterke balans van historische feiten en fictie. Vrijwel direct na de release in de VS brengt Film1 de serie naar Nederland.

Vorig jaar maakte de Nederlandse Katja Herbers haar Amerikaanse debuut in de serie Manhattan. Dit jaar kruipt ze opnieuw in de rol van Amerikaanse natuurkundige die als onderdeel van een groep briljante wetenschappers in de woestijn van New Mexico in volledige beperking werkt aan de atoombom; het ‘Manhattan-project’.

De serie Manhattan volgt de ingewikkelde levens van de inwoners van Los Alamos in New Mexico, tijdens hun missie om de eerste atoombom in de geschiedenis te ontwikkelen. Opgesloten in 's werelds meest geheime stad, hebben de wetenschappers en hun familie hun vrijheid ingeleverd. Ze zetten relaties op het spel en brengen zelfs hun gezonde verstand in gevaar in deze poging die ene oorlog te beëindigen, terwijl ze de volgende inluiden: de Koude Oorlog. Tegelijkertijd dreigen geïnfiltreerde spionnen en de overheersende paranoia het project van binnenuit te vernietigen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.