Ads Top

Kijker bepaalt bij vernieuwd RTL XL

RTL XL lanceert een compleet nieuwe site en app die de gebruiker de mogelijkheid biedt zijn persoonlijke kanaal samen te stellen. Het nieuwe design onderstreept dit nog eens: een digitale stijl die zich aanpast aan de kijker, zender, het programma of de RTL-ster.

De gebruiker kan het design aanpassen aan zijn favoriete kleur en ook het videoaanbod volgt zijn persoonlijke voorkeuren. De app geeft continu verrassende aanbevelingen en stelt samen met de gebruiker zijn ideale tv-ervaring samen. Hoe intensiever de kijker de app gebruikt, hoe persoonlijker zijn videoaanbod wordt.

Met behulp van de second screen functionaliteit in de RTL XL-app kunnen kijkers steeds meer live met programma's meespelen of zelfs meepraten. Gewoon thuis vanaf de bank.

Triple IT en het designbureau Wunder ondersteunden RTL XL in de ontwikkeling van de nieuwe apps en site vanuit de gedachte dat RTL XL de kijkers, zenders, programma’s en sterren met elkaar verbindt.

Het vernieuwde RTL XL is beschikbaar op desktop en iOS. In november 2015 wordt de vernieuwde Android versie gelanceerd. RTL XL Premium klanten die gebruikmaken van een iPhone of iPad kunnen in de vernieuwde app video’s streamen met Chromecast.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.