Ads Top

HBO programmering voor november 2015

Moira Walley-Beckett, die drie Emmy Awards won voor Breaking Bad, presenteert de 8-delige miniserie Flesh and Bone. Centraal staat Claire (Sarah Hay) die door een onaangename thuissituatie vlucht naar New York om het er te maken als ballerina. Ze doet auditie voor de biseksuele danscoach Paul (Ben Daniels). In rap tempo raakt Claire verwikkelt in de snoeiharde en gecompliceerde balletwereld. Naast Sarah Hay schitteren Raychel Diane Weiner en Kurt Froman: acteurs die een professionele balletachtergrond hebben waardoor de balletwereld op authentieke en realistische wijze wordt neergezet. Flesh and Bone: vanaf 9 november zijn alle episodes te zien bij HBO.

Vanaf 9 november zijn er ook gloednieuwe afleveringen van Getting On. In het derde en tevens allerlaatste seizoen van HBO’s zwarte komediereeks krijgen zuster Dawn, zuster Didi, dokter Jenna James en Patsy De La Serda het nog eenmaal aan de stok met de bewoners van het Mount Palms ziekenhuis. Samen proberen ze de dagelijkse beslommeringen te overleven totdat de gehele afdeling met sluiting bedreigd wordt. Getting On - seizoen 3: vanaf 9 november elke maandag bij HBO.

In The Queen of Silence - vanaf 17 november beschikbaar - volgt de Poolse filmmaakster Agnieszka Zwiefka de 10-jarige Denisa. Dit bijzondere meisje is doof en leeft in een samenleving zonder opleiding, geld, werk of permanente verblijfplaats. Wanneer Denisa een gehoorapparaatje krijgt kan ze voor het eerst in haar leven horen en leeft ze helemaal op door te dansen. Toto and His Sisters, geproduceerd door de Roemeense tak van HBO, vertelt het verhaal van Totonel en zijn zusjes Andreea en Ana. Terwijl de kinderen wachten op de vrijlating van hun moeder, moeten ze vechten voor hun bestaan in een vijandig deel van Boekarest. De bekroonde documentaire werd geregisseerd door Alexander Nanau en is vanaf 24 november beschikbaar.

De veelbesproken boekverfilming Fifty Shades of Grey - met Dakota Johnson en Jamie Dornan - is vanaf 29 november beschikbaar voor HBO-abonnees. Daarnaast staan de volgende topfilms op de agenda: De Boskampi’s (komedie, vanaf 1 november beschikbaar), Seventh Son (actie, vanaf 8 november beschikbaar), De Masters (komedie, vanaf 8 november beschikbaar), Annabelle (horror, vanaf 13 november beschikbaar) en Dolphin Tale 2 (familie, vanaf 22 november beschikbaar).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.