Ads Top

HTC One 9 komt met cameratools

De camera's van de nieuwe HTC One 9 smartphone beschikken over krachtige en gebruiksvriendelijke bewerkingstools. De 13 megapixel-hoofdcamera beschikt over Optical Image Stabilization (OIS) dat automatische bewegingen en trillingen minimaliseert om beeld vlijmscherp vast te kunnen leggen. Daarnaast kunnen gebruikers met de camera Ultra HD-video’s maken in 4K-resolutie.

Met de RAW-capture, een door beroepsfotografen veelgebruikte tool, sla je zeer gedetailleerde foto’s op, die je achteraf makkelijk kunt bewerken. Met de Photo Editor maak je met één druk op de knop automatisch kleuren helderder en de foto's scherper.

Soms is stilstaand beeld alleen niet genoeg. Met de HTC One A9 Hyperlapse bewerkingstool kun je een video tot 12 keer sneller afspelen. Het zorgt volgens HTC voor een spectaculair timelapse-effect.

De consumentenadviesprijs van de HTC One A9 is 599 euro exclusief abonnement. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Carbon Grey, Opal Silver en Topaz Gold. De HTC One A9 en zijn bijbehorende accessoires zijn begin november 2015 wereldwijd verkrijgbaar, zowel bij retailers als op Htc.com.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.