Ads Top

1.500.000 klanten bij Studentmobiel (i.m.)

Studentmobiel heeft op donderdag 22 oktober haar 1.500.000ste klant mogen verwelkomen. Om dit te vieren werd de gelukkige klant uiteraard door Studentmobiel in het zonnetje gezet! De online telecomretailer trakteerde haar op de nieuwste iPhone 6S en een upgrade van haar telefoonabonnement en reed speciaal bij haar langs om haar deze mooie cadeaus te overhandigen.

De eigenaren van het bedrijf, Thomas Borsboom en Lucas van Reeken, zijn beiden zeer trots op het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. “Startend vanuit een studentenkamer vol simkaarten hadden we niet durven dromen dat we nu, 15 jaar later, deze schaal hebben bereikt. Intussen rijden de vrachtwagens dagelijks op en aan om alle pakketten bij onze tevreden klanten te bezorgen. Hiervoor werken ruim 100 personeelsleden vol enthousiasme aan het verwerken van orders en het optimaliseren van onze processen om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Studentmobiel vierde het afgelopen jaar haar vijftiende verjaardag en heeft zich ontwikkeld tot de grootste onafhankelijke online telecomretailer van Nederland. Al sinds 2000 kan iedereen bij Studentmobiel terecht voor mobiele abonnementen van alle providers en toestelmerken. Een glasheldere website, scherpe prijzen en uitstekende service zijn de belangrijkste pijlers die hebben bijgedragen aan de jarenlange groei van het bedrijf.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.