Ads Top

NETGEAR verhoogt performance met nieuwe Wifi router

NETGEAR heeft zijn aanbod Smart Routers in Nederland uitgebreid met de NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router (R6400). Het nieuwe ontwerp heeft krachtige versterkers en externe antennes en is speciaal ontworpen voor grote huizen met een groeiend aantal draadloze apparaten. De router levert volgens de fabrikant de betrouwbaarheid die nodig is voor toepassingen als vertragingsvrije multiple HD video streaming en  multi-player gaming.

De AC1750 Smart WiFi Router is te gebruiken met de volgende generatie WiFi apparaten, maar sluit ook aan op oudere 802.11 a/b/g/n apparaten. Met snelheden tot 1750Mbps (450+1300 Mbps) en gelijktijdige dual band WiFi technologie (2.4GHz voor bereik en 5GHz voor performance), vermijdt deze router draadloze storing, waardoor hij hoge WiFi snelheden en stabiele connecties voor alle mobiele apparaten weet te realiseren. Airtime Fairness voorkomt netwerkvertraging bij het verbinden met langzamere apparaten. Advanced Quality of Service (QoS) herkent automatisch en rangschikt applicaties voor een soepeler HD video streaming en low-latency multi-player online gaming.

De NETGEAR AC1750 Smart WiFi Router is nu in Nederland beschikbaar in winkel en online, met een adviesprijs van 149,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.