Ads Top

Canon introduceert de PowerShot G5 X en PowerShot G9 X

Canon breidt haar PowerShot G-serie uit met twee nieuwe modellen, de PowerShot G5 X en PowerShot G9 X. Door de combinatie van een 1.0-type 20,2 megapixel CMOS-sensor met de Canon DIGIC 6-processor bieden beide camera’s volgens de fabrikant uitzonderlijke prestaties waar het gaat om beeldkwaliteit, snelheid en imaging power.
  
Van uitgestrekte landschappen tot close-up portretten, de 24mm f/1.8 - 2.8, 4.2x groothoekzoomlens van de PowerShot G5 X heeft een 9 lamellen tellend diafragma en maakt het gemakkelijk om opnamen te maken met een fraaie bokeh en achtergrondonscherpte. De 28mm f/2 - 4.9 groothoeklens met 3x optische zoom van de PowerShot G9 X zorgt voor haarscherpe opnamen, zelfs onderweg en bij uitdagende lichtcondities.

De compacte PowerShot G5 X heeft het DNA van de iconische G-serie en stelt je in staat een groter aantal fotografische functies en instellingen te verkennen. Voor de meer ervaren fotograaf biedt de hoge resolutie van de in het midden geplaatste OLED EVF (Electronic Viewfinder) een DSLR-achtige gebruikservaring met maximaal comfort tijdens fotografie en deze EVF is ideaal voor fotografen die hun oog op de scène gericht willen houden.

De PowerShot G9 X is 25 procent slanker dan de PowerShot G7 X, en zelfs nog compacter. Het intuïtieve en grote 3,0” aanraakscherm heeft een hoge resolutie en maakt niet alleen eenvoudige, creatieve bediening met een vingertip mogelijk, maar biedt ook snelle toegang tot de instellingen en functies van de camera.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.