Ads Top

DSLR Camera's draadloos en van afstand bedienen

CamFi stelt Nikon en Canon DSLR camera gebruikers in staat om het scherm van een Tablet of Smartphone te gebruiken als kijkvenster. Het streamt de live weergave van de camera naar Android en iOS apparaten. Deze manier van draadloze camerabediening biedt tal van unieke voordelen.

Zo hoeven gebruikers niet langer meer lastige houdingen aan te nemen om foto's te maken. En geeft het grotere scherm van een iPhone of Android apparaat een veel grotere en gedetailleerdere weergave dan het kleine display van de camera zelf. Zo kunnen studiofotografen hun cliënten mee laten kijken naar wat er wordt vastgelegd op een tv of tablet. En kunnen recreatieve fotografen eenvoudig foto's downloaden naar een Smartphone om deze direct te delen met hun sociale netwerk.

De noviteit werkt met een app, waarmee de camera van afstand kan worden bediend. Foto's kunnen direct op de Tablet worden bekeken. Ook wordt het maken van zelfportretten ondersteund. Fotobestanden kunnen ook in RAW formaat via Wifi snel worden overgebracht naar een tablet of smartphone. Vervolgens kunnen RAW fotobestanden op een tablet worden bewerkt,Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.