Ads Top

Canon toont nieuwe beeldtechnieken in Parijs

Canon Europe deelt vandaag haar visie op de snelle veranderingen in de markt voor beeldverwerking. Op de EXPO 2015 in Parijs werd een inspirerend geheel van concepten en technologieën gepresenteerd.

Canon onderstreepte haar ambitie om het aanbod aan digitale diensten en smartphone foto-apps te vergroten in verband met het het beheer van voortdurend uitdijende fotobibliotheken. Zo komt Canon met een app voor smartphones, tablets en pc’s die op intelligente wijze de beste opnamen zoekt in foto- en videobibliotheken, en automatisch binnen enkele minuten een gepersonaliseerd fotoboek samenstelt.

Andere hoogtepunten van technologische concepten, producten, oplossingen en diensten zijn:

• 8K-camera: ter ondersteuning van ‘next-generation’ 8K-entertainment-producties registreert deze conceptcamera alles met een hoge beeldkwaliteit: van natuurfilms in het regenwoud van de Amazone tot adembenemende sportmomenten in je favoriete stadion.
• 120 megapixel camera: deze camera is een prototype en zal beelden met een uiterst hoge resolutie produceren die een driedimensionale textuur en uitstraling kunnen weergeven, zodat onderwerpen worden getoond alsof ze voor je neus staan – perfect in combinatie met 3D-printprogramma’s of hologramtechnologie.
• 250 megapixel CMOS-sensor: Canon's nieuwste ultrahoge resolutie-sensor heeft ’s werelds hoogste aantal pixels voor een CMOS-sensor en is daarmee 30x scherper dan 4K. Met deze sensor zijn zelfs de letters op de zijkant van een vliegtuig te lezen dat zich op 18 km afstand in de lucht bevindt.
• 4 miljoen ISO camera: Canon's nieuwe camera met ultrahoge gevoeligheid kan Full HD beeldmateriaal vastleggen in omgevingen met uitzonderlijk weinig licht en maakt het mogelijk te filmen in situaties waar dat eerder niet haalbaar was.
• Intelligent Imaging for Life: Stelt mensen vanuit huis in staat vanaf een interactieve surface-tafel, eenvoudig foto’s te delen, bij te snijden en te printen. Deze innovatieve en intuïtieve technologie maakt het mogelijk om eenvoudig foto’s en video-opnamen te vinden en herinneringen gemakkelijk te delen met anderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.