Ads Top

KPN Goal Alert uitgebreid: nu ook nabeschouwing met alle hoogtepunten

Na de succesvolle introductie van KPN Goal Alert vorig jaar, komt KPN ook dit seizoen met exclusieve voetbalbeelden uit de Eredivisie. Alle doelpunten van twee favoriete Eredivisieclubs zijn eenvoudig en direct terug te kijken op smartphone of tablet. De dienst is nu uitgebreid met een voor- en nabeschouwing.

De update van de KPN Goal Alert app is vanaf vandaag beschikbaar. Na afloop van iedere speelronde, op maandag, zijn alle hoogtepunten van alle wedstrijden in een nabeschouwing terug te zien. Daarnaast ontvangen gebruikers van de app op donderdag al een voorproefje van de wedstrijden die op het programma staan.

Alle klanten met een KPN mobiel abonnement kunnen de goals van hun favoriete Eredivisieclubs op hun mobiel bekijken. Via de gratis Goal Alert app bekijkt de klant het doelpunt op smartphone of tablet kort nadat er is gescoord. Klanten kunnen per speelronde twee clubs uit de Eredivisie kiezen. Zodra in de wedstrijd van deze clubs wordt gescoord, krijgt de klant een alert op smartphone of tablet. Goal Alert is het eerste initiatief dat is voort gekomen uit de samenwerking tussen KPN en de Eredivisie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.