Ads Top

DSLR-prestaties in een compacte camera

Canon onthult de EOS M10 – een geheel nieuwe Compact System Camera die het beste van DSLR-fotografie samenvoegt in een compacte behuizing. De EOS M10 combineert Canon’s meest geavanceerde beeldprocessor, de DIGIC 6, met een 18 megapixel sensor en Hybrid CMOS AF II om zowel bij foto’s als Full HD-movies een indrukwekkende beeldkwaliteit te garanderen. Daarmee is deze camera de volgende stap na fotografie met een smartphone en ideaal om de wereld rondom vast te leggen.

Canon komt ook met de EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, een nieuwe standaardzoomlens voor de EOS M10 en elke andere camera in het EOS M-assortiment. De lichte en inschuifbare EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM is de perfecte lens om mee op pad te gaan.

De EOS M10 is volgens Canon ideaal om vluchtige of spontane momenten vast te leggen. Door de Hybrid CMOS AF II en een 49-punts AF-systeem kan de camera onmiddellijk scherpstellen en zijn videoclips maken met een constante scherpstelling. Bij gebruik in combinatie met compatibele lenzen, zoals de EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, zorgt Dynamic IS voor correctie van cameratrillingen en zijn onderweg trillingvrije filmopnamen te maken.

De Canon EOS DSLR-modellen vormden de inspiratie voor de EOS M10. De camera biedt via minimalistische bedieningstoetsen een 'intuïtief gebruik' en heeft een 7,5 cm (3,0”) LCD-aanraakscherm met instelbare menu’s om de EOS M10 volledig af te stemmen op de wensen van de gebruiker.Met de ingebouwde Wi-Fi-functies zijn foto’s en video’s rechtstreeks vanaf de camera te kopiëren en te delen naar cloudapparateb, waaronder Canon’s irista. Dynamic NFC zorgt met een tikje voor snelle connectiviteit met smartphones, zodat opnamen direct zijn te kopiëren naar en te delen met een smartphone. Met de EOS Canon Camera Connect app profiteren gebruikers van Wireless Remote Shooting met volledig handmatige bediening.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.