Ads Top

MTV Video Visionary Award als VR livestream

Fans van de MTV VMA 2015 kunnen de uitzending op totaal nieuwe manieren beleven. MTV zal de red carpet pre-show en de volledige main show uitzenden via een virtual reality-stream die kijkers wereldwijd kunnen volgen via de MTV EMA app.

De MTV EMA 2015 worden op zondag 25 oktober gehouden in Milaan om 21.00 uur en de red carpet pre-show begint om 18.45 uur. De MTV EMA 2015 is de eerste internationale muziek awardshow die fans op deze manier kunnen ervaren.

De zender is ook een samenwerking aangegaan met Instagram en backstage hebben internationale muziek- en internetsterren de mogelijkheid om tijdens het gehele event exclusieve beelden en video’s te plaatsen, geïnspireerd door Instagram’s nieuwe Boomerang-app.

Via verschillende camera's op de rode loper en in de main show kunnen fans over de hele wereld kiezen wat ze willen zien en op deze manier een unieke en individuele virtual reality-beleving ervaren. Te bekijken via de MTV EMA 2015 app (te gebruiken op iOS 8 en hoger en Android 4.4 en hoger) en in combinatie met de makkelijk te gebruiken kartonnen bril lijkt het voor de fans alsof ze aan de rode loper staan of de show zelf meemaken. Zonder de viewer kunnen fans nog steeds een 360-graden kijkervaring beleven via de MTV EMA app.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.