Ads Top

Rode loper en uitreiking Oscars live te zien bij Film1

Film1 zendt in de nacht van zondag 22 februari op maandag 23 februari de uitreiking van de Oscars live en exclusief uit voor alle digitale televisie-abonnees. Voorafgaand aan de Oscar Night, blikken Halina Reijn en Robert de Hoog vanaf 22:30 uur in een speciale editie van 'Film1 Close Up' vooruit op het belangrijkste filmevenement ter wereld. Daarna volgt vanaf 23:00 uur de 'Red Carpet Show', met de aankomst van alle sterren op de rode loper. Tenslotte is vanaf 02:30 uur de officiële ceremonie live te zien. De uitreiking zal worden gepresenteerd door acteur Neil Patrick Harris.

De Oscar Night is bij Film1 live te zien voor iedereen die digitale televisie kijkt via de kabel, CanalDigitaal of KPN I-TV. De eventkanalen van Ziggo (999) en UPC (15) zullen het hele weekend in het thema staan van de Oscars. Van de overige tv-distributeurs is op Film1.nl/Oscars een overzicht te vinden waar de Oscars zullen worden uitgezonden. Voor Film1 abonnees zijn de Oscars live in HD te zien via Film1 Premiere HD (indien beschikbaar).
Op maandag 23 februari zendt Film1 de hoogtepunten van de avond nogmaals uit. 'The Oscars(r) Highlightshow' begint om 20:30 uur.

De Oscars live bij Film1

Zondag 22 februari
-22:30 uur Film1 Close Up Oscar(r) Special; vooruitblik, presentatie: Halina Reijn en Robert de Hoog
-23:00 uur Red Carpet Show; aankomst van de sterren met live interviews
-02:30 uur Academy Awards(r) 2015 Live; live uitreiking van alle Oscars

Maandag 23 februari 20:30 uur The Oscars(r) Highlighthow; de highlights van de hele nacht

Een overzicht van waar de Oscars bij de verschillende tv-distributeurs te zien zullen zijn, is te vinden op Film1.nl/Oscars. Film1 Abonnees kijken de hele Oscar Night via Film1 Premiere in HD.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.