Ads Top

Panasonic presenteert de LUMIX GF7

Panasonic lanceert de LUMIX GF7: een lichte en stijlvolle camera met verwisselbare lens die volop mogelijkheden biedt voor creativiteit in een eigen stijl. Met de Low Light AF-modus kan men onder meer nauwkeuriger scherpstellen bij weinig omgevingslicht zonder dat er een AF-hulplamp hoeft te worden gebruikt, zelfs als sterren de enige lichtbron vormen. Naast de gewone Face Recognition AF beschikt de LUMIX GF7 ook over Face/Eye Detection AF, dat automatisch scherpstelt op de ogen van het onderwerp.

Met de geavanceerde functie Intelligent D-range Control heeft men ook meer controle over het eindresultaat. Elk deel van het beeld, van licht tot donker, wordt namelijk getrouw weergegeven, precies zoals de gebruiker dat wil.

De LUMIX GF7 is verder voorzien van Wi-Fi-connectiviteit. De beelden kunnen direct worden gedeeld via sociale media. Nieuw is ook Jump Snap. Hiermee maakt de gebruiker opnamen als hij samen met een groep vrienden in de lucht springt. De smartphone die als afstandsbediening wordt gebruikt, detecteert automatisch het hoogste punt van de sprong en ontspant de sluiter van de LUMIX GF7 terwijl iedereen in de lucht hangt.

Specificaties LUMIX GF7
•    16-megapixel Digital Live MOS Sensor met Venus Engine
•    1920 x 1080 Full HD-videobeelden in AVCHD Progressive of MP4 (MPEG-4/H.264) formaat
•    180 graden kantelbaar, 3,0-inch touchscreen met 1040K pixels
•    Veel verschillende creatieve en automatische functies, waaronder Self Shot, Jump Snap, Creative Control, Time Lapse en Stop Motion Animation
•    Light Speed Auto Focus met onder andere Contrast AF, Low Light AF (-4EV) en Face/Eye Detection AF
•    Elektronische sluiter voor stille opnames en een sluitertijd van 1/16000
•    Wi-Fi-connectiviteit

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.