Ads Top

NostalgieNet overgenomen

Mediabedrijf Just Media Group heeft alle aandelen zijn overgenomen van de tv-zender NostalgieNet en de activiteiten van de uitgeverij Tijdsbeeld Media. Voorlopig zet NostalgieNet zijn werkzaamheden voort vanaf het Mediapark in Hilversum. Vanaf medio maart zullen de activiteiten verplaatst worden naar het kantoor van de Just Media Group, eveneens te Hilversum.

NostalgieNet is in 2008 opgestart en is in ruim vier en een half miljoen huishoudens te ontvangenen weet per week ruim 1 miljoen unieke kijkers aan zich te binden. Dit zijn kijkers uit de leeftijdsgroep van 45 en ouder jaar die nog volop van het leven genieten en actief zijn.

NostalgieNet brengt het beste uit de jaren vijftig tot en met tachtig terug op tv. Iedere maand staat een thema centraal zoals sport, muziek, Nederlands-Indië, weer en wind of film. Uit het rijke Polygoonarchief worden de hoogtepunten van het betreffende thema getoond in het maandelijkse thema-uur. Naast de informatieve Polygoonjournaals is ook ruimte voor entertainment. NostalgieNet heeft diverse Nederlandse en Britse series, Nederlandse speelfilms, muziek en amusement uit de theaters, zoals shows van o.a. Herman van Veen en Mini en Maxi. Tevens worden er ook nieuwe programma’s met van Kooten en de Bie en Rik Felderhof geproduceerd en opgenomen in de programmering.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.