Ads Top

LG rolt nieuwe OLED schermen uit

LG breidt de OLED tv line-up dit jaar verder uit met een aantal modellen in verschillende beeldformaten, in curved en plat design en zowel in Full HD als 4K Ultra HD resolutie. LG is bovendien de eerste fabrikant ter wereld die OLED tv´s met 4K Ultra HD resolutie in 2015 naar de markt zal brengen.

Omdat de pixels in de OLED schermen zelf licht geven hebben deze, in tegenstelling tot LCD-LED tv’s, geen backlighting nodig. De LG eigen WRGB technologie zorgt voor 'levensechte en haarscherpe kleuren en perfecte zwarttinten', aldus de fabrikant.

LG breidt haar LCD-LED line-up uit met de 4K Ultra HD resolutie. Voor optimale kleurweergave zijn de ColorPrime series voorzien van de nieuwste Quantum Dot technologie en Wide Color LED technologie. De speciale phosphor-based LED’s zorgen volgens LG een verbeterde kleurdiepte en voor nog levensechtere beelden.

Van 6 tot 9 januari kunnen bezoekers van de LG-stand op de CES-beurs 2015 (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204) de volledige tv line-up van LG bekijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.