Ads Top

Eyefi lanceert Any Camera, Any Photo, Anywhere-oplossing

Eyefi kondigt een reeks nieuwe functionaliteiten aan in haar fotografie-apps en Eyefi Cloud. Eyefi claimt de allereerste fabrikant te zijn die de perfecte oplossing biedt voor het maken van foto’s met DSLR-, WiFi- en smartphone-camera’s en het automatisch organiseren en synchroniseren van foto’s via mobiele apparaten en desktops al op het moment dat een foto gemaakt wordt. Daarnaast kunnen fotografen, door gebruik te maken van de nieuwste versie van Eyefi Cloud, hun complete bestaande PC-collectie foto’s synchroniseren via Eyefi Cloud om er een aantrekkelijke en overzichtelijke fotocollectie van te maken, die altijd up-to-date is en toegankelijk via alle apparaten.

Eyefi Cloud-gebruikers kunnen vanaf nu ook gebruik maken van Eyefi’s nieuwe uploadfunctionaliteit, waardoor foto’s die op een pc staan ongelimiteerd gesynchroniseerd kunnen worden naar Eyefi Cloud.

Eyefi Cloud, dat vorig jaar wereldwijd werd geïntroduceerd, kan zowel met als zonder Eyefi Mobi WiFi SD-kaart gebruikt worden en is de enige clouddienst voor foto’s die werkt in combinatie met smartphone-, WiFi- en DSLR-camera’s en foto’s vanaf het moment van opname automatisch synchroniseert met alle desbetreffende apparaten.

Om het fotobeheer nog verder te vereenvoudigen stelt Eyefi API's voor Eyefi Cloud beschikbaar, die gebruikers in staat stellen hun werkwijze te personaliseren.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.