Ads Top

Nieuwe Full HD camcorders van Panasonic

Panasonic heeft drie nieuwe modellen toegevoegd aan zijn Europese assortiment Full HD camcorders: de HC-W570, de HC-V270 en de HC-V160. Alle drie de apparaten bieden de zoomcapaciteit die normaal gesproken alleen te vinden is in videocamera's uit het topsegment.

Alle drie de modellen zijn uitgerust met een van achteren verlichte sensor (BSI) van 2,2 megapixel, die al die speciale momenten vastlegt in verbluffende Full HD beeldkwaliteit. Met de 28-mm groothoeklens (32,3 mm voor V160) wordt een groter beeld vastgelegd, voor opnamen van bioscoopkwaliteit.

De HC-W570 en HC-V270 beschikken over 50x optische zoom en 90x Intelligent Zoom om het onderwerp dichterbij te halen. Ook gebruikers van de  HC-V160 hoeven dankzij de 38x optische zoom en 77x Intelligent Zoom niets te missen. De Level Shot-functie van de HC-W570 en de HC-V270 detecteert kantelingen en corrigeert het beeld automatisch. De functie heeft drie instellingen (OFF, Normal en Strong), voor alle opnameomstandigheden.

Vergelijkbaar is de optische beeldstabilisatie HYBRID O.I.S.+ met vijf assen, die het effect van trillingen van de hand tegengaat. Dat is vooral nuttig bij het maken van opnamen op het hoogste zoomniveau. Gebruikers kunnen er gerust op zijn dat vage beelden bij die unieke herinneringen verleden tijd zijn.

De HC-W570 heeft een draaibare tweede camera aan de zijkant van het LCD-scherm, om tegelijkertijd opnamen te maken vanuit verschillende hoeken. Door twee scènes tegelijk te filmen, kan bijvoorbeeld worden vastgelegd hoe de filmmaker reageert op wat er vóór de camera gebeurt. Ook kunnen er tegelijkertijd tele-opnamen en opnamen met hoge zoom worden gemaakt van hetzelfde onderwerp. Deze innovatieve functie geeft de filmer niet alleen meer creatieve vrijheid en plezier tijdens het maken van opnamen, vanaf nu kan iedereen die familiefilms maakt daar zelf ook deel van uitmaken.

De geavanceerde twin-camera van de HC-W570 is ook voorzien van een handige back-upfunctie en een Narration Mode. Met de back-upfunctie kan het beeld van de hoofdcamera los van de beeld-in-beeldvideo worden vastgelegd, zodat het beeld van de hoofdcamera kan worden afgespeeld zonder het deelvenster van de tweede lens. In de Narration Mode krijgt de stem van de cameragebruiker extra nadruk, zodat films van helder commentaar kunnen worden voorzien zonder achtergrondgeluiden.

Voor nog een beetje extra artistieke flair zijn alle drie de modellen ook voorzien van Creative Control. Met opties als Miniatuur Effect, 8mm film en stille film kunnen gebruikers fantastische effecten aan hun video's toevoegen en zo echt onderscheidende creaties maken.

De HC-W570 is in het zwart en wit beschikbaar vanaf maart 2015. De HC-V270 en HC-V160 zijn in het zwart beschikbaar vanaf februari 2015.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.