Ads Top

Lightroom mobile nu beschikbaar op Android telefoons

Adobe heeft Lightroom mobile op Android telefoons aangekondigd. Lightroom mobile is de mobiele app-versie van Lightroom 5 voor de desktop, onderdeel van Adobe Creative Cloud. Lightroom mobile is eerder beschikbaar gesteld voor iPad en iPhone. Lightroom mobile  biedt de mogelijkheid om foto’s te verwerken, bewerken, organiseren en te delen, vanaf iedere locatie en op ieder tijdstip.

Lightroom mobile is gebouwd op een krachtige cloud synchronisatie-architectuur. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om afbeeldingen te beheren en verwerken via de desktop, mobiele devices en het web. Met het Creative Cloud Photography Plan hebben fotografen via desktops en smartphones toegang tot professionele fotografie-workflows, waardoor gebruikers op ieder device afbeeldingen kunnen perfectioneren.

De krachtige Lightroom mobiele functies omvatten onder andere: Synchroniseren van mobiele fotobewerkingen, meta-data en collectiewijzigingen naar de Lightroom-catalogus op een Mac of Windows-computer. Automatisch importeren van foto’s. Afbeeldingen verwerken met bekende Lightroom tools en instellingen. Snel flaggen en afkeuren van foto’s.

Lightroom mobile is direct beschikbaar en gratis te downloaden voor Android telefoons via de Google Play store. Klanten moeten beschikken over Lightroom 5.4 of hoger. De app is tevens beschikbaar voor gebruikers met een volledig Adobe Creative Cloud-lidmaatschap of die lid zijn van het Creative Cloud Photography Plan.

Het Creative Cloud Photography Plan (9,99 euro per maand exclusief BTW) is een uitgebreide fotografie-oplossing voor zowel de professionele fotograaf, als de hobbyist. Het bevat Lightroom 5, Photoshop CC en Lightroom mobile met direct toegang tot de laatste updates, zodra deze worden uitgebracht. Nieuwe klanten kunnen Lightroom mobile downloaden als een gratis proefversie van 30 dagen.  Na deze proefperiode van 30 dagen is het noodzakelijk om lid te worden van Creative Cloud. Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.