Ads Top

Canon introduceert nieuwe PowerShot- en IXUS-camera’s

Canon introduceert zeven nieuwe modellen in haar PowerShot- en IXUS-assortiment. De nieuwe superzoom PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS en de PowerShot SX610 HS bieden volgens Canon zelf optimale flexibiliteit, zodat alles met hoge kwaliteit kan worden vastgelegd.

Met Canon’s nieuwste bridgecamera – de PowerShot SX530 HS met 50x optische zoom en 100x ZoomPlus – kan bijna elk onderwerp worden vastgelegd. En met 30x respectievelijk 18x optische zoom helpen de compacte PowerShot SX710 HS en PowerShot SX610 HS om onderwerpen dichtbij te halen die anders moeilijk zijn te fotograferen. Zodra de opnamen zijn gemaakt, kan men foto’s en Full HD-video’s via de geïntegreerde Wifi-functie en Dynamic NFC met één druk op de knop uploaden.

De PowerShot N2 is uitgevoerd met innovatieve zoom- en opname-ringen, zodat men vanuit diverse hoeken kan fotograferen. De camera heeft ook een nieuw touchscreen dat 180 graden kan worden gekanteld om met de speciale Selfie-modus voor de camera perfecte opnamen van jezelf te maken.

De IXUS 160, IXUS 165 en IXUS 170 zijn de kleinste Canon-camera’s ooit en passen gemakkelijk in de jaszak. De IXUS 170 heeft 12x optische zoom en de IXUS 160 en IXUS 165 8x optische zoom.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.