Ads Top

Acert lanceert nieuwe gamemonitoren

Acer kondigt twee nieuwe gamemonitoren aan. De Acer XB270HU is de eerste gamemonitor ter wereld met NVIDIA G-SYNC 1en IPS-technologie, en de Acer XG270HU id de eerste gamemonitor met een kaderloze weergave op volledig scherm. Beide 27-inch schermen hebben een zogenoemde WQHD-resolutie (2560 x 1440) en een snelle beeldverversing (144 Hz).

De NVIDIA G-SYNC en IPS-technologie belooft consistent scherpe beelden met een breedbeeldkijkhoek van maximaal 178 graden. De multifunctionele ErgoStand maakt het mogelijk de draai- en kantelhoek en de hoogte aan te passen, voor een zo comfortabel mogelijke kijkpositie.

De XG270HU is 's werelds eerste gamemonitor met een kaderloze weergave op volledig scherm. Dit betekent volgens Acer een maximaal weergavegebied en soepelere overgangen bij opstellingen met meerdere monitoren. Dankzij de korte reactietijd van 1 milliseconden worden acties of dramatische overgangen snel weergegeven, zonder smearing of ghosting.

De Acer XB270HU-monitor is met ingang van het eerste kwartaal van 2015 verkrijgbaar vanaf 699 euro. De Acer XG270HU-monitor is met ingang van het eerste kwartaal van 2015 verkrijgbaar vanaf 499 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.