Ads Top

Tweede seizoen Amerikaanse hitserie ‘The Blacklist’ exclusief bij Videoland

Liefhebbers van de internationale hitserie 'The Blacklist' kunnen vanaf 2 januari 2015 exclusief bij Videoland de eerste acht afleveringen van het tweede seizoen achter elkaar kijken. Zodra de resterende afleveringen van seizoen twee te zien zijn in Amerika, zullen deze ook beschikbaar zijn bij Videoland na ondertiteling. Het tweede seizoen zal in totaal uit 22 afleveringen bestaan. Naast 'The Blacklist' bevat het aanbod van Videoland meerdere internationale hitseries en blockbusters en een groot aanbod Nederlandse producties, waaraan onlangs het nieuwste seizoen van 'Divorce' is toegevoegd.

In het eerste seizoen van 'The Blacklist' maakten kijkers kennis met de meest gezochte crimineel ter wereld, Raymond 'Red' Reddington (James Spader). Hij geeft zich over aan de FBI en geeft belangrijke informatie over topcriminelen van zijn zelfgemaakte blacklist in ruil voor een onschendbaar leven. Hij deelt deze informatie met één persoon: Elizabeth 'Liz' Keen (Megan Boone). Waarom alleen met haar? Het hele FBI-team krijgt het zwaar te verduren met de komst van Red.

In het nieuwe seizoen krijgt het FBI-team een interim directeur vanwege het revalidatieproces van Cooper. Niemand kan het vinden met de nieuwe vrouwelijke manager. Ressler heeft het zwaar nu hij zijn leven moet slijten zonder zijn vrouw. Kan hij het werk nog wel aan? Ook Elizabeth twijfelt of ze haar werk wil voorzetten. Waarom laat Red haar niet met rust? Wie is haar echte vader en hoe zit het met Tom? Heeft haar kogel hem dodelijk getroffen of duikt hij in het nieuwe seizoen toch weer op?

Vanaf maandag 5 januari 2015 is ook wekelijks een nieuwe aflevering te zien bij RTL 4 om 20.30 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.