Ads Top

Eerste 4K-camcorder met Balanced Optical SteadyShot-beeldstabilisatie

Sony introduceert een nieuwe Handycam camcordercollectie. Met het topmodel, de Handycam FDR-AXP33, komt levensechte 4K-kwaliteit binnen ieders bereik, zo stelt het bedrijf.

De FDR-AXP33 is circa 30 procent kleiner en 20 procent lichter dan de bestaande FDR-AX100. Dit is de eerste 4K-camcorder van Sony met Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS) voor de meest vloeiende, scherpe beelden, ook bij opnames vanuit de hand.

Net als alle 4K-camcorders van Sony van dit jaar maakt de FDR-AXP33 opnames in het XAVC S-opnameformaat. Ook is een extra hoge bitrate van 100Mbps beschikbaar. 4K-opnames bevatten veel meer informatie per beeld dan andere formaten.

Net als bij fotografie kan de Handycam FDR-AXP33 ook 4K-beelden ‘bijsnijden’: een deel van de achtergrond kan worden weggesneden en een ander deel van het scherm kan worden vergroot voor een schermvullend resultaat in Full HD-kwaliteit.

De nieuwe Handycam-serie 4K- en Full HD-camcorders van Sony zijn nu al te bestellen op www.sony.nl. De modellen zijn vanaf februari 2015 in de kleur zwart in Europa te koop.

Kenmerken

- De nieuwe FDR-AXP33 is circa 30% kleiner en 20% lichter dan de huidige 4K-camcorder
- 4K Ultra HD 100Mbps opnames met hoge bitrate voor de allerbeste beeldkwaliteit
- Nieuwe professionele functies voor meer opnameflexibiliteit
- 4K-beelden voor op uw Full HD TV met Super-sampled Full HD-weergave en Trimming Playback
· Twee HD-camcorders hebben SteadyShot-beeldstabilisatie en XAVC S-opnameformaat voor stabiele beelden van topkwaliteit
· Ingebouwde projector (FDR-AXP33) met een krachtig projectielicht van 50 lumen

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.