Ads Top

De nieuwe Canon LEGRIA HF R-serie

Canon introduceert drie nieuwe camcorders in de LEGRIA HF R-serie – de LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 en LEGRIA HF R606. Door Canon’s Full HD-videosysteem te combineren met een hoogwaardige DIGIC DV4-processor garanderen de nieuwe camcorders dat favoriete momenten – van vakanties tot feestjes of schoolevenementen – haarscherp en vol details worden vastgelegd.

Met Zoom Framing Assist blijft je hele gezin in beeld. Houd de speciale zoekknop ingedrukt en de camcorder zal automatisch uitzoomen om je te helpen je onderwerpen te vinden voordat opnieuw wordt ingezoomd. Intelligent IS vermindert automatisch de invloed van cameratrillingen,

De LEGRIA HF R68 heeft een nieuwe Wide Attachment lens die snel op de camcorder kan worden geplaatst om de brandpuntsafstand terug te brengen tot 26,9mm en zo het beeldveld te vergroten.

Met een reeks nieuwe en gebruiksvriendelijke opnameprogramma’s zijn video’s snel en eenvoudig te voorzien van een creatief accent. Met slow motion kan men de weergavesnelheid halveren – ideaal om het eerste doelpunt van een kind vast te leggen. Je kunt de snelheid ook verhogen tot 1200x om de zonsondergang tijdens een vakantie of een avontuurlijke autorit samen te vatten.

De LEGRIA HF R606 is compatibel met FlashAir² SD-kaarten, zodat men beeldmateriaal kan delen, opslaan en weergeven op je smartphone of tablet zonder dat een internetverbinding nodig is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.