Ads Top

Telfort biedt verbeterde tv beleving

Vandaag introduceert Telfort een verbeterde tv beleving in de glasvezelgebieden. Zo kunnen nieuwe klanten van glasvezel niet alleen Interactieve televisie kijken op hun tv, maar ook thuis op hun laptop, tablet en smartphone. Het pakket kost 46 euro per maand; één euro meer in vergelijking met het oude pakket. Nieuwe klanten krijgen hiervoor een tv product met meer gebruiksmogelijkheden zoals Interactieve TV Online. Daarnaast kunnen zij standaard op twee tv’s gebruikmaken van Interactieve TV met features als Programma Gemist, Begin Gemist en Live tv pauzeren.
 

Met Interactieve TV van Telfort kunnen nieuwe klanten thuis op al hun schermen, zoals tv’s, laptops, tablets en smartphones live tv kijken, opnames inplannen èn terugkijken. Ook beschikken klanten over alle interactieve mogelijkheden, zoals Programma Gemist, live tv pauzeren en Begin Gemist. Nieuwe glasvezelklanten krijgen twee Interactieve TV-ontvangers in bruikleen. Extra Interactieve TV-ontvangers zijn tegen een meerprijs van 4,- per ontvanger per maand beschikbaar (met een maximum van 3 ontvangers extra).
 

De basis-snelheid van het pakket blijft 50/50 Mb/s. Willen klanten meer, dan kunnen ze kiezen voor extra snelheid, zoals 100/100 Mb/s welke met 2,50 euro verlaagd is van 7,50 naar 5,- euro per maand. Per 5 januari introduceert Telfort ook 200/200 Mb/s tegen een meerprijs van 12,50 per maand (verkrijgbaar in een groot deel van Nederland). Bovendien kunnen klanten deze extra snelheidsoptie voortaan maandelijks aan- en uitzetten.

De markt laat een duidelijke verschuiving zien van analoge naar Interactieve TV. Klanten willen functionaliteiten zoals Uitzending Gemist en Video On Demand op alle televisies en overige schermen in hun huis kunnen kijken. Daarnaast kan het huidige analoge netwerk niet mee in de steeds grotere consumentenbehoefte aan een hogere beeldkwaliteit zoals HD en straks Ultra HD. Om die reden heeft Telfort besloten haar Interactieve TV product te verbeteren en het analoge televisiesignaal binnen de nieuwe glasvezel propositie te laten vervallen.

Huidige Telfort glasvezelklanten behouden hun huidige pakket met het analoge signaal. Wanneer een klant verhuist, krijgen zij op het nieuwe adres automatisch de nieuwe glasvezelpropositie (uiteraard alleen indien het nieuwe adres in een glasvezelgebied ligt). Verhuist een klant binnen het glasvezelgebied en is het analoge signaal beschikbaar, dan kan op verzoek het bestaande pakket behouden worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.