Ads Top

Panasonic onthult een breder assortiment aan Europese 3D Blu-Ray Disc Home Cinema systemen

Panasonic kondigt drie nieuwe, slimme Full HD 3D Blu-Ray Disc Home Theatre systemen aan voor de Europese markt. De nieuwe SC-BTT465, SC-BTT405 en SC-BTT105 bieden een Full HD 3D Blu-Ray Disc-beeldkwaliteit, uitmuntend geluid en slimme netwerkfuncties, zo zegt de fabrikant.
Deze systemen bestaan uit 5.1 fysieke luidsprekers met krachtige bass-reflex subwoofers. De SC-BTT465 is uitgerust met grote voorluidsprekers, satellietluidsprekers voor surround sound en een subwoofer van het type bass-reflex, terwijl de SC-BTT405 gebruik maakt van satellietluidsprekers voor het geluid vooraan en voor surround, en een subwoofer van het type bass-reflex om een kamer met dynamische lage tonen te kunnen vullen. Verder wordt het assortiment vervolledigd door het 2.1-kanaals instapmodel, de SC-BTT105.
Alle drie de modellen zijn uitgerust met de FULL HD 3D-beeldweergavetechnologie van Panasonic zodat dynamische 3D-films worden weergeven die trouw blijven aan de oorspronkelijke versies, voorzien van een helder bioscoopgeluid waar men helemaal in kan opgaan.
Dankzij de compatibiliteit met Bluetooth en Near Field Communication (NFC) kan men muziek rechtstreeks afspelen vanaf een compatibele smartphone of tablet via de Music Streaming-app van Panasonic.
Hoewel alle drie de systemen uitgerust zijn met een hoogwaardige metalen afwerking, komen ze in een variatie aan designs en luidsprekergroottes, zodat iedereen zijn favoriete Home Cinema systeem kan kiezen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.