Ads Top

Rollei lanceert twee nieuwe professionele statieven

De Duitse camerafabrikant Rollei voegt twee professionele statieven toe aan haar groeiende productportfolio. De TGC-86 en de T-63C zijn volledig gemaakt van koolstof, waardoor ze zeer licht van gewicht, duurzaam en corrosiebestendig zijn. Hierdoor kunnen elementen zoals zand en zout water geen schade aanrichten.
De TGC-86 monopod is dankzij het veilige en snelle klemsysteem, de rubberen grip en de polsband zeer geschikt voor sport- en outdoorfotografie en film. In die omstandigheden zijn een laag eigen gewicht en een hoge stabiliteit vereisten. De minimale hoogte van 41 centimeter komt overeen met de opberggrootte. De maximale werkhoogte is 151cm. Ondanks het gewicht van slechts 618 gram, kan de TGC-86 worden belast met maximaal 25 kilogram. Het 60-millimeter cameraplatform heeft zowel een ¼ inch en ? inch aansluiting en wordt geleverd met een draagtas. De monopod TGC-86 is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van €199,98.
De T-63C tripod is speciaal ontwikkeld voor de reis- en natuurfotografie. Het statief is dankzij haar flexibiliteit in staat om foto’s zeer laag bij de grond te nemen. Het carbon statief kan extreme temperaturen weerstaan en is volledig bestendig tegen corrosie. De minimale werkhoogte is 43 centimeter, de maximale werkhoogte 167 centimeter en de verpakkingsgrootte is 161 centimeter. Met een totaal gewicht van 1,5 kilogram kan de T-63C een draagvermogen aan van maximaal 20 kilogram aan. De tripod heeft een montageplaat met ¼ inch en ? inch aansluitingen en heeft drie vergrendelingsstanden. Hiermee wordt de veiligheid van de camera gewaarborgd. Het statief wordt geleverd met een stabiele en schokbestendige hard-case draagtas, spikes, een extra set rubber doppen en een toolset voor aanpassingen. De TGC-86 tripod is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van €499,98.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.