Ads Top

COOLPIX S810c draait onder Android

Nikon introduceert de nieuwe COOLPIX S810c met het Android besturingssysteem (versie 4.2.2 Jelly Bean). De camera beschikt over een NIKKOR-objectief met 12x zoom dat kan worden verdubbeld tot 24x met Dynamic Fine Zoom2 voor nog meer detail. De gevoelige 16-megapixel BSI CMOS-sensor legt prachtige foto's en Full HD-films vast, zelfs bij weinig licht. Met de ingebouwde Wi-Fi kunnen gebruikers het resultaat direct delen via sociale media.
Met een lcd-touchscreen van 9,4 cm, is de camerabediening volgens Nikon makkelijker dan ooit. Op het gevoelige hoge resolutie scherm met 1.229.000 beeldpunten is het simpel en leuk om door foto's te bladeren, sociale media te bezoeken of games te spelen. Dankzij de langere gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers langer fotograferen en is de camera zelfs te gebruiken wanneer deze wordt opgeladen via de micro-USB-poort.
De COOLPIX S810c zorgt voor scherpe beelden omdat de hybride VR (vibratiereductie) cameratrilling corrigeert. AF met doelopsporing identificeert het onderwerp automatisch en stelt erop scherp, zelfs bij snelle bewegingen. Voor nog meer plezier zijn makkelijk apps voor retouchering, zoals Snapseed, te downloaden of kan eenvoudig een van de elf verschillende ingebouwde speciale effecten toegepast worden. De hoofdtelefoonuitgang van de camera zit op een makkelijk toegankelijke plaats, waardoor de S810c beschikt over uitstekende geluidskwaliteit voor alle games, apps en muziek.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.