Ads Top

Netflix lanceert 30 mei het tweede seizoen van Derek

Het tweede seizoen van Derek, de Original-serie die werd geschreven, gespeeld en geregisseerd door Emmy- en Golden Globe-winnaar Ricky Gervais, die tevens uitvoerend producent van de serie is, zal op vrijdag 30 mei a.s. om 09:01 uur in première gaan op Netflix.  
Alle zes afleveringen van 30 minuten zullen in alle Netflix-regio's beschikbaar zijn, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk waar de serie zal worden uitgezonden door Channel 4, de opdrachtgever van de serie.
Dit bekroonde, bitterzoete comedydrama gaat over een groep buitenstaanders die aan de rand van de maatschappij leven. ‘Derek’ verwijst naar Derek Noakes (Gervais), een zachtaardige, onschuldige man die met veel toewijding in een bejaardentehuis werkt. Derek is enorm gehecht aan de bejaarden voor wie hij zorgt, omdat ze vriendelijk en grappig zijn en hem verhalen vertellen over hoe het leven ooit was. Behalve Derek is er ook Dougie (Karl Pilkington), zijn huisbaas die ook geen makkelijk leven heeft; Kev (David Earl), een geliefde mislukkeling; en Hannah (Kerry Godliman), een verzorgster in het bejaardentehuis en de beste vriendin van Derek. Ze is slim, geestig en werkt hard, maar ze heeft geen geluk in de liefde en net als voor Derek komen voor haar andere mensen altijd op de eerste plaats.
In het tweede seizoen is de goedhartigheid van Derek weer wijdverspreid onder de mensen om hem heen als hij nieuwe vriendschappen sluit.  De bewoners en medewerkers van het tehuis hebben een hechte gemeenschap gevormd en dankzij de positieve instelling en integriteit van Derek  houden zij zich staande tijdens  de moeilijkheden die soms op hen afkomen. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.