Ads Top

Onbeperkte toegang tot films en series dankzij de Movies & Series Pass van Belgacom

Met de lancering van haar Movies & Series Pass breidt Belgacom haar aanbod ongelimiteerde passen uit. Voor een vast bedrag van 14,95 euro per maand kan de Belgacom TV-klant onbeperkt naar films en series kijken.
Wie zich abonneert op de Movies & Series Pass krijgt 24 uur op 24 , 7 dagen op 7 toegang tot steeds wisselende films (What to expect when you’re expecting, Only God Forgives, Love is all you need, Vicky Christina Barcelona, …) en series (Borgia, Braquo, Copper, …) voor een vast bedrag van 14,95 euro per maand. Elke dag wordt er een extra item aan het aanbod toegevoegd. Al deze films en series zijn ook beschikbaar in de op-aanvraag catalogus, goed nieuws voor alle klanten van Belgacom TV.
De klant die zich abonneert op de Movies & Series Pass, kan de films en series bekijken op de zender ‘ms’. Deze zender biedt een gevarieerde programmering voor het hele gezin zonder reclameonderbrekingen. Elke week zijn er ook 2 films voor volwassenen. Gebruikers van TV Overal  kunnen deze zender ook bekijken op smartphone, tablet, PC of Mac.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.