Ads Top

Nieuw toetsenbord voor TV kijken in de woonkamer

Logitech komt met de Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 voor een betere tv-ervaring. Het oplaadbare toetsenbord beschikt over verlichte toetsen, een geïntegreerde touchpad en een verbeterde wireless connectiviteit, waardoor het mogelijk is om zelfs in het donker vanaf de bank of in bed te typen.
De verlichting van de toetsen van het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 wordt automatisch gedimd of helderder afhankelijk van de hoeveelheid licht in de kamer. De gebruiker kan hierdoor moeiteloos typen in alle lichtomstandigheden. Bij het typen worden de toetsen automatisch verlicht. Wanneer de gebruiker stopt met typen schakelt de achtergrondverlichting zich na een aantal seconden vanzelf uit om energie te besparen.
Het toetsenbord, dat is ontworpen voor het hedendaagse interieur, is compact, licht van gewicht en beschikt over soft-feel-toetsen die zijn geoptimaliseerd voor het bedienen van media en entertainment. Met het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 kunnen gebruikers ontspannen, achterover leunen en surfen met een snelle, betrouwbare verbinding met de PC tot maximaal 10 meter, dankzij de kleine Unifying-ontvanger die een geavanceerde 2,4GHz long-range draadloze verbinding biedt. Verder is het toetsenbord oplaadbaar, waardoor er geen batterijen verwisseld hoeven worden.
Het Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 biedt de functies van het traditionele toetsenbord en een afzonderlijke muis in één device. Het touchpad is glad en responsief met een nauwkeurige cursorcontrole. Door de afgeronde zijkanten is het toetsenbord makkelijk vast te houden en dankzij het slanke ontwerp kan het ook verticaal opgeborgen worden, zodat het minimale ruimte inneemt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.