Ads Top

Nieuwe tv-aanbieder Sparql biedt standaard HBO

In een tv-landschap dat beheerst wordt door grote aanbieders als Ziggo en UPC, steekt een nieuwkomer de lont in het kruitvat: Sparql, de nieuwste tv-aanbieder in Nederland. Met een interessante troefkaart: premiumzender HBO zit standaard in het basisabonnement.
Sparql is een compleet nieuwe tv-aanbieder en geen onderdeel van de bestaande grote aanbieders. Dat betekent dat Sparql vanuit het niets een aantrekkelijk aanbod moest opbouwen. Met abonnementen vanaf Euro 14,95 per maand, een zeer compleet zenderaanbod en premiumzender HBO standaard in het basispakket is Sparql daarin geslaagd.
Sparql heeft een nieuwe digitale ontvanger ontwikkeld die intuïtief toegang biedt tot diensten als uitzending gemist en video-on-demand: de Sparql Box. Abonnees krijgen daar een afstandsbediening met volledig QWERTY-toetsenbord bij om de content die zij zoeken snel te vinden.
Sparql is de eerste tv-aanbieder van Nederland die HBO standaard levert bij een basispakket. Voor abonnees van Sparql Basic betekent dit dat zij geen extra maandbedrag voor HBO op hun factuur zien. Naast tv van Sparql genieten deze abonnees van het nieuwste seizoen van Game of Thrones binnen een dag na uitzending in Amerika. Met ondertiteling, zonder reclame. Dat geldt ook voor HBO-series als True Detective, Girls en de nieuwste films. Sparql-abonnees kijken HBO op één van de drie HBO-zenders, onderweg op tablet of smartphone met de HBO Go-app of wanneer ze maar willen met HBO On Demand.
Sparql is op dit moment leverbaar via internetprovider Tweak. Sparql is daardoor overal in Nederland verkrijgbaar waar een glasvezel- of DSL-verbinding ligt. Sparql is actief op zoek naar dealers zodat zoveel mogelijk mensen van Sparql kunnen gaan genieten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.