Ads Top

High Res Audio Blu-ray Disc-speler BDP-S7200

De nieuwste BDP-S7200 Blu-ray Disc-speler van Sony heeft een complete lijst met specificaties en voegt daarbij ook de mogelijkheid van hoge resolutie audioweergave toe. Dit topmodel combineert hoogwaardige beelden met verbluffend geluid, zowel bij films op Blu-Ray als bij online-entertainment services.
De snelle toegang tot online content wordt aangevuld met verbeteringen van de beeld- en geluidskwaliteit. Het is de eerste Blu-ray Disc-speler van Sony die Super Audio CD’s met hoge resolutie geluidsbestanden kan afspelen. Je hoort hoe elke noot met echtheid en impact wordt weergegeven. Zelfs als naar internetvideo's of lage resolutie Mp3-nummers geluisterd wordt, geeft de digitale geluids-upscaler van Sony muziek een natuurlijke boost, waardoor midden en hoge frequenties worden hersteld die in sterk gecomprimeerde bestanden verloren zijn gegaan.
Als Full HD Blu-ray Disc-films via de BDP-S7200 bekeken worden, geeft de 4K-upscaler vier keer meer details dan Full HD op een Ultra HD 4K-tv. Zelfs de kwaliteit van internetvideo's wordt verbeterd door de professionele ruisonderdrukking van de zeer snelle Dual Core-processor, voor scherpere beelden, rijke structuren en natuurlijke kleurgradaties.
Door de verbeterde Wi-fi-functie zijn video's en muziek beter binnen het netwerk te streamen. Via het Sony Entertainment Network krijgen gebruikers toegang tot een wereld aan online entertainment en is rechtstreeks toegang tot films en muziek te krijgen. Blader zo door verschillende online kanalen of bekijk de nieuwste YouTube-video's. Met screen mirroring via Miracast zijn persoonlijke foto's, video's en muziek rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet op een grootbeeld tv-scherm te delen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.