Ads Top

Film1 Go beschikbaar voor UPC klanten

UPC lanceerde afgelopen week Film1 Go. Eerder introduceerde UPC al Horizon.tv, de Android app, HBO GO, Fox Sports GO, en MyPrime. Via deze diensten biedt UPC haar klanten de mogelijkheid om zelf bepalen op welk scherm zij films, series en programma’s bekijken. Met Film 1 Go kunnen klanten van UPC met een Film1 abonnement onbeperkt en overal in Nederland het aanbod van Film1 bekijken via hun smartphone, tablet, laptop of PC.
Door onder meer Film1 beschikbaar te maken voor mobiele apparaten en computers, speelt de kabelaar in op de behoefte bij klanten om zelf te kunnen bepalen hoe, waar, wanneer en via welk apparaat zij films en series kijken.
Klanten van UPC kunnen direct Film1 Go gebruiken. Om het aanbod van Film1 op laptop of computer te kunnen bekijken, logt de klant in op de Film1 Go website met hun Mijn UPC gegevens. Om Film1 op smartphone of tablet te kijken, downloaden klanten de Film1 Go app die gratis beschikbaar is in de iTunes store en Google play.
Film1 biedt een omvangrijke filmcollectie, zoals Star Trek: Into Darkness, Cloud Atlas, Verliefd op Ibiza, Koning van Katoren en Madagascar 3. Abonnees van Film 1 kunnen daarnaast ook het eerste seizoen van de Helix en seizoen 1 en 2 van de Vikings bekijken. Elke maand gaan er 30 films in première. Via Film1 Go hebben klanten ook toegang tot de uitgebreide programmagids met trailers, recensies van andere kijkers en reviews van de Film1-redactie.
Film1 is voor UPC klanten met een Film 1 abonnement ook via Horizon.tv in en om het huis op smartphone of tablet te bekijken. Het film- en serieaanbod van Film1 is zowel via Wifi als via het mobiele netwerk beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.