Ads Top

Nieuwe Sony Alpha 7s biedt hoge lichtgevoeligheid

Sony heeft de nieuwe Sony α7S voorzien van een nieuw ontwikkelde sensor met een groot dynamisch bereik voor expressieve beeldverwerking en artistieke mogelijkheden. Of het nu gaat om een met sterren bezaaide hemel of een met kaarsen sfeervol verlicht interieur, ervaren fotografen  profiteren van een Sony Alpha-camera die buitengewone creatieve mogelijkheden biedt voor het maken van professionele filmopnames en foto's.
Naast de populaire α7 en α7R, 's werelds kleinste full-frame camera's met verwisselbare lens, biedt de α7S van Sony uitzonderlijke lichtgevoeligheid, extreem weinig ruis en professionele 4K-beeldkwaliteit (QFHD: 3840 × 2160), speciaal voor ervaren fotografen en videografen.
De α7S is uitermate geschikt voor zowel fotografie als prijsbewuste filmproducties en biedt grootse artistieke mogelijkheden in een compacte behuizing voor een full-frame digitale camera met verwisselbare lenzen. De buitengewone gevoeligheid van de α7S is vooral te danken aan een speciaal ontwikkelde nieuwe full-frame 35 mm Exmor CMOS-beeldsensor.
Dankzij minder pixels, 12,2 effectieve megapixels, op dezelfde grootte sensor, Full-Frame 35 mm, is de sterkte van de gevoelige gebieden aanzienlijk verhoogd voor een superieure beeldkwaliteit. In combinatie met de krachtige BIONZ-X verwerkingsprocessor is er drastisch minder beeldruis en wordt het effectieve gevoeligheidsbereik van de α7S vergroot tot ISO 50 - ISO 409.600 in de uitgebreide modus (ISO 200 - 409.600 voor films).
Door deze ongeëvenaarde lichtgevoeligheid en het zeer lage ruisniveau maakt de α7S zeer professionele foto's, zelfs bij weinig licht wanneer er normaal gesproken een lange belichtingstijd zou moeten worden gebruikt. Dankzij de extreme gevoeligheid van de camera is het mogelijk om haarscherpe foto's met weinig ruis en videobeelden met kortere sluitertijden te maken. Het enorme dynamische bereik is ook zeer geschikt voor scènes met een hoog contrast en kan extreem heldere delen en rijke, diepe zwarte tinten in hetzelfde beeld moeiteloos aan.
Door de uitzonderlijke gevoeligheid van de beeldsensor kan deze camera een aanzienlijk hogere hoeveelheid licht verzamelen in vergelijking met conventionele camera's. Deze camera met nieuw ontwikkelde beeldsensor biedt fotografen en videografen een groot dynamisch bereik in omstandigheden van zeer weinig licht tot fel zonlicht.
De nieuwe digitale full-frame α7S-camera met verwisselbare lens is in de zomer van 2014 beschikbaar in Europa (prijs is nog niet bekend).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.