Ads Top

Zeer plat PD-ZOOM-objectief Nikon

Nikon introduceert twee nieuwe 1 NIKKOR-zoomobjectieven: het krachtige 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5-5.6 superteleobjectief en de veelzijdige 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 PD-ZOOM. Deze twee nieuwe CX-formaat objectieven zijn nauwkeurig en zeer draagbaar, en in combinatie met Nikon 1-camera's maken ze snelle, accurate opnamen mogelijk.
Het zeer draagbare 1 NIKKOR VR 70–300mm f/4.5-5.6 objectief biedt Nikon 1-fotografen de mogelijkheid snelle teleopnamen uit de hand te maken. Dit objectief is de perfecte metgezel voor de nieuwe Nikon 1 V3 en is een voorbeeld van het formaat- en snelheidsvoordeel dat Nikon 1 biedt ten opzichte van D-SLR-camera's als het gaat om objectieven met een grote brandpuntsafstand. Dit objectief kan verafgelegen onderwerpen dichtbij halen met een opmerkelijke precisie en is ideaal voor het fotograferen van sporten, wilde dieren en landschappen of voor dramatische close-ups tijdens het filmen
Het compacte 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 PD-ZOOM-objectief is voor het eerst verkrijgbaar in kits voor de Nikon 1 V3. Dit objectief is perfect voor uiteenlopende soorten opnamen, van verafgelegen onderwerpen tot close-ups. Hiermee kunt u elk moment perfect kadreren en de motorgestuurde zoom is zeer vloeiend. Als eerste objectief in het 1 NIKKOR-assortiment met een automatische, objectiefbescherming en een intrekbaar objectiefmechanisme staat dit objectief klaar om te fotograferen zodra u de camera aanzet. Bovendien wordt het objectief ingetrokken zodra u de camera uitzet, wat bijdraagt aan de uitstekende draagbaarheid.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.