Ads Top

devolo toont tv-producten op TV Connect 2014

devolo introduceert nieuwe powerline-producten en -oplossingen voor internetserverproviders en telecomproviders tijdens de beurs TV Connect 2014, in Londen van 18 tot en met 20 maart 2014. De focus ligt hier op eenvoudige netwerken voor in huis. De powerline-oplossingen maken triple play-producten, zoals IPTV, breedband internet en VoIP, in elke kamer in huis beschikbaar.
Op de beurs introduceert devolo de eerste OEM-modellen met range+-technologie voor maximale overdrachtscapaciteit. Daarnaast laat het bedrijf twee productvarianten zien die ook zijn uitgerust met een Wifi-toegangspunt in de vorm van de PLC 500 WiFi en de PLC 500+ WiFi.
Met devolo-producten bieden internetaanbieders, telecomproviders en kabelaars hun klanten een eenvoudige oplossing om in elke kamer in hun huis van triple play gebruik te kunnen maken. Powerline-technologie zorgt ervoor dat de elektrische bedrading in een huis te gebruiken is als netwerkkabel, wat breedbandinternet, IPTV en VoIP overal in huis beschikbaar maakt.
devolo introduceert twee nieuwe adaptervarianten op TV Connect 2014: de PLC 650+ en de PLC 550 duo+. Terwijl de PLC 650+ vertrouwt op de Qualcomm 7450 high-speed chip, is de PLC 550 duo+ een meer betaalbare instap-oplossing. Beide oplossingen beschikken over een geïntegreerde stekker inclusief een netfilter. De PLC 550 duo+ heeft twee netwerkpoorten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.