Ads Top

Silicon Valley en derde seizoen Veep op 7 april in première bij HBO

In navolging van het vierde seizoen van Game of Thrones, dat op maandag 7 april in première gaat bij de Nederlandse tak van HBO, zullen ook Silicon Valley (HBO’s nieuwste komediereeks) en het derde seizoen van de veelbekroonde serie Veep van start gaan.
De eerste afleveringen van Game of Thrones, Silicon Valley en de derde reeks Veep zijn vanaf maandag 7 april vier weken lang gratis te bekijken via HBO GO, te raadplegen via de website www.HBOGO.nl en de HBO GO app. Diverse tv-aanbieders zullen de eerste afleveringen ook twee weken aanbieden via hun On Demand platformen.
In Silicon Valley verblijft Richard, een introverte computerprogrammeur, samen met zijn boezemvrienden Big Head, Gilfoyle en Dinesh in het Hacker Hostel, een kweekvijver voor beginnend talent van de zelfvoldane ‘dotcom’-miljardair Erlich. Ze betalen geen huur maar wel eist Erlich tien procent van de omzet. Wanneer Richard een revolutionair zoekalgoritme bedenkt, wordt hij benaderd door tientallen geïnteresseerde afnemers. Ten einde raad besluit hij zijn eigen bedrijfje op te richten. Mike Judge (Beavis & Butthead, King of the Hill) etaleert zijn typische, oneerbiedige humor voortaan op HBO. Hij put daarbij deels uit zijn eigen ervaringen toen hij eind jaren 80 zelf als ingenieur in Silicon Valley werkte. Silicon Valley is vanaf 7 april elke maandag om 22:00 uur te zien op HBO. Trailer.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.