Ads Top

Nu ook films beschikbaar via Google Play in Nederland

Vanaf vandaag kan men films kunnen huren of kopen via Google Play. In deze online entertainmentwinkel van Google zijn daarmee naast apps, games, muziek en boeken nu ook films beschikbaar. Dit maakt Google Play tot de centrale plaats waar gebruikers eenvoudig apps en digitale entertainment voor hun smartphone, tablet of computer kunnen vinden.
De films zijn beschikbaar in standaard definitie (SD) en hoge definitie (HD). Het aanbod omvat films van grote internationale studio’s zoals NBC Universal, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, Twentieth Century Fox en Warner Bros, evenals films van onafhankelijke distributeurs. Huurfilms zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van 2,99 euro voor een film in standaard definitie of 3,99 euro voor een film in hoge definitie.
Google Play is toegankelijk vanaf verschillende apparaten, of het nu gaat om een computer, smartphone of tablet met Android. De films zijn daarmee direct beschikbaar op alle verschillende apparaten. Als een gebruiker bijvoorbeeld een film aanschaft via internet, kan deze de film ook bekijken op zijn of haar mobiele apparaat met Android of iOS.
Gebruikers van een smartphone of tablet met Android kunnen op de Google Play Store-app klikken om naar films te zoeken. Deze films kunnen direct worden gestreamd naar apparaten met Android en iOS. Ook is het mogelijk films te downloaden naar Android-apparaten voor het kijken zonder de noodzaak van een internetverbinding. In de meeste gevallen hebben gebruikers 30 dagen de tijd om te beginnen met het bekijken van hun huurfilm. Vanaf dan hebben ze 48 uur de tijd om de film af te kijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.