Ads Top

LaCie levert snelste draagbare externe opslagoplossing ter wereld

LaCie introduceert de snelste draagbare opslagoplossing allertijden: de nieuwe LaCie Little Big Disk met Thunderbolt 2. Deze schijf levert snelheden tot wel 1.375 MB per seconde en past in een laptoptas. Met deze voordelen beschikken professionals eindelijk over een écht draagbare oplossing om 4K-video op locatie te bewerken.
Om de Thunderbolt 2-snelheden optimaal te kunnen benutten, heeft LaCie de Little Big Disk ontworpen met een van de allerbeste Solid State Drives die momenteel op de markt verkrijgbaar is: twee PCIe Gen 2 SSD's van 500 GB. Door twee Little Big Disks in serie te schakelen, zijn technologische grenzen nog verder te verleggen en hogere snelheden te behalen dan de maximale overdrachtsnelheid van Thunderbolt 2. Sluit een gebruiker de schijven parallel aan op de krachtige nieuwe Mac Pro van Apple, dan zijn snelheden tot maar liefst 2.600 MB per seconde mogelijk.
Naast de voordelen op het gebied van postproductie, kan de LaCie Little Big Disk onbewerkt beeldmateriaal tien keer sneller overdragen dan elke andere mobiele harde schijf met USB 3.0. Zo is bijvoorbeeld 300 GB aan 4K-materiaal in minder dan drie minuten over te dragen, waardoor de gebruiker elke dag uren bespaart.
Dankzij de twee Thunderbolt 2-poorten kunnen professionals maximaal vijf LaCie Little Big Disks plus een 4K-beeldscherm in serie schakelen en met slechts één kabel aansluiten op een computer. Het is nu mogelijk om een plug & play-omgeving voor het bewerken van 4K-video's te maken, waarin schaalbare capaciteit, onvoorstelbare snelheid en optimaal gebruiksgemak in één werkproces worden aangeboden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.