Ads Top

TP Vision kondigt Android toestellen aan

TP Vision kondigt vandaag zijn eerste Philips Android-televisies aan die in de tweede helft van 2014 moeten verschijnen. Alle nieuwe toestellen bieden volledige toegang tot het Philips Smart TV-aanbod, waaronder video-on-demand via Netflix, muziek streamen met Spotify en de honderden online tv-kanalen van Cloud TV.
Alle toestellen uit de 8000-reeks maken gebruik van het Android-besturingssysteem. In combinatie met de quadcore-processors – en op de Philips 8800 zelfs een hexacore-processor – zorgt dat voor een bijzonder snelle beleving, aldus TP Vision. Een belangrijk voordeel is dat je met deze toestellen ook toegang hebt tot Google Play, de app store voor Android-apparaten.
De Ambilight-beleving is uitgebreid met een gaming-modus, dat zich onderscheidt door een snellere responstijd. Wie dat wil, kan ook de Philips Ambilight TV-app downloaden, waarmee je de kleurstemming zelf kan aanpassen aan de gelegenheid – bijvoorbeeld voor het bekijken van voetbalwedstrijden. Het geïntegreerde Hue-controlepaneel verspreidt de Ambilight-ervaring dan weer over de hele kamer, zonder dat je daar nog een smartphone of tablet voor nodig hebt.
De toestellen uit de 6000-reeks combineren volgens de fabrikant een uitstekende beeldkwaliteit met een aantrekkelijk design en bevatten heel wat innovaties voor een beperkt budget. In de 7000-reeks komen daar een aantal geavanceerde tv-functies bij, en op tv’s uit de 7500-reeks zorgt een krachtige, draadloze subwoofer bovendien voor een onweerstaanbaar geluid. De 7800-serie is het eerste Philips 4K Ultra-HD-model dat in 2014 het levenslicht ziet. Dankzij Ultra Resolution kan hierop vrijwel alle content worden bekeken in een levensechte 4K Ultra-HD-resolutie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.