Ads Top

Toshiba lanceert M7 serie

Toshiba lanceert onder de noemer M7 een nieuwe serie tv-toestellen met dunne Direct LED-verlichting en CEVO Picture van Toshiba. Deze nieuwe technologie levert een veel scherper en intenser beeld en is 75 procent helderder is dan bij eerdere modellen. De geavanceerde CEVO-processor zorgt bovendien voor een breder kleurengamma. Door het gebruik van bredere LED’s krijgen de beelden op het scherm meer diepte en detail.
Ook de geluidskwaliteit is verbeterd, met het nieuwe CEVO Audio systeem. Hiermee is het basbereik van 150 Hz tot 100 Hz aanzienlijk verbeterd, met als resultaat een voller, breder geluidsveld. Speciale technologie maakt het mogelijk om achtergrondgeluid en dialogen van elkaar te scheiden, zodat de gebruiker zelf kan beslissen welk type geluid hij op de voorgrond wil beluisteren. Zo kan tijdens het bekijken van een live voetbalwedstrijd het commentaar zachter worden gezet, om de focus meer te leggen op wat er op het veld gebeurt. Andersom kan het prettig zijn om bij een toneelstuk of film de dialogen harder te zetten, en de achtergrondgeluiden juist zachter.
De toestellen beschikken verder over een persoonlijke Uitzending Gemist dienst MediaGuide Replay. Daarbij kunnen verschillende leden van het gezin inloggen op hun persoonlijke entertainmentkanaal. De Personal Video Recording (PVR) functie biedt eenvoudig toegang tot opties als one-touch-opname, TimeShift, EPG-opname en aanbevolen programma’s. Gebruikers kunnen live televisie-uitzendingen pauzeren, bijvoorbeeld om een telefoontje aan te nemen, en PVR neemt vervolgens de rest van het programma op totdat de gebruiker weer klaar is om verder te kijken waar hij gebleven was.
De modellen uit de Toshiba M7-serie zijn op de Europese markt beschikbaar vanaf het eind van het tweede kwartaal van 2014. De adviesprijzen: 899 euro (42M7), 1099 euro (47M7) en 1599 euro (55M7).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.