Ads Top

WD My Passport AV-TV kan 1TB aan tv-programma’s opslaan en afspelen

WD introduceert vandaag My Passport AV-TV die speciaal ontworpen is om honderden uren tv-opnamen eenvoudig op te slaan en af te spelen. My Passport AV-TV is een compacte mediaschijf die direct aangesloten kan worden op een televisie met USB-opnamemogelijkheden.
My Passport AV-TV is plug-and-play en beschikbaar met opslagcapaciteit van 500 GB en 1 TB. De harde schijf is ontwikkeld voor audiovisuele toepassingen en neemt nauwkeurig op en speelt de opgenomen programma’s vloeiend af  dankzij  high-speed foutcorrectie en continue streamcontrole. My Passport AV-TV verbruikt weinig stroom en blijft koel, zelfs in een omgeving waar veel elektronische apparaten vlak bij elkaar staan.
De snelle USB 3.0-poort werkt met tv’s met ingebouwde recorder en daardoor is het mogelijk om meerdere HD-streams van een dual-tuner televisie op te slaan. Gebruikers kunnen dus tegelijkertijd programma’s opnemen van twee verschillende kanalen of een opgenomen programma bekijken terwijl op datzelfde moment een uitzending wordt opgenomen. My Passport AV-TV is strak vormgegeven en erg compact en past daardoor in vrijwel elk tv-meubel of entertainmentcenter.
My Passport AV-TV is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de betere elektronicawinkels en online via www.wdstore.com.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.