Ads Top

Snelle F1.7 lens met een vaste brandpuntsafstand

Panasonic introduceert een nieuwe digitale verwisselbare lens, de LEICA DG SUMMILUX 15 mm/F1.7 ASPH. (vergelijkbaar met 30 mm op een 35mm-camera) voor de LUMIX G serie. De lens is gebaseerd op het Micro Four Thirds systeem. Met de nieuwe LEICA DG SUMMILUX 15 mm/F1.7 ASPH. kunnen fotografen prachtige momentopnames maken omdat het snelle diafragma van F1.7 mooie mogelijkheden biedt voor het variëren met onscherpte. De lens draagt de naam van het wereldberoemde merk LEICA, een garantie voor een zeer hoge beeldkwaliteit. Ondanks zijn goede optische prestaties is de LEICA DG SUMMILUX 15 mm/F1.7 ASPH. compact en licht.
Het lenssysteem, dat bestaat uit 9 elementen in 7 groepen, maakt gebruik van 3 asferische lenzen. Deze asferische lenzen onderdrukken sferische aberratie en vertekening effectief en maken een kleinere lenseenheid mogelijk. Het lensoppervlak is voorzien van de Nano Surface Coating van Panasonic. Deze coating met nano-structuur en een extra lage brekingsindex minimaliseert reflectie voor het totale zichtbare lichtbereik (380-780 nm). Het beeld wordt hierdoor bijzonder scherp en ghosts (dubbelbeelden) en flare (lichtvlekken) worden sterk verminderd.
De lens beschikt over een hoogwaardig intern scherpstelsysteem, dat zorgt voor een uitstekende resolutie en contrast, of de lens nu is ingesteld op close-up of oneindig. Door de nieuwe stappenmotor is de scherpstelling vloeiend en stil bij het maken van zowel foto- als video-opnames. De Contrast AF-functie presteert aanzienlijk beter dan Phase-difference AF als er een snelle lens met een groot diafragma wordt gebruikt. De lens is ook compatibel met de sensordrive bij maximaal 240 fps, zodat optimaal kan worden geprofiteerd van camera's met een ultrasnel AF-systeem, zoals de camera's uit de LUMIX G serie.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.